Viziteaza-ne pe Google+
Suntem:
Live Help

Class Media - Web Design Profesional Piatra Neamt
Class Media - Web Design Profesional Piatra Neamt
. .

DESPRE CLASS MEDIA

Infiintata in 2002, CLASS MEDIA si-a orientat activitatea spre servicii de publicitate, servicii oferite in prezent unor importante companii din Romania si din strainatate. Compania si-a diversificat activitatea, adaugand continuu la activitatea de baza, web design-ul, noi activitati din domeniul creatiei publicitare precum construirea de identitati vizuale, designul de printuri publicitare si serviciile multimedia.

CINE SUNTEM?

Suntem tineri, dinamici, pasionati de creatia grafica. Dar inainte de toate suntem o echipa. O echipa unita sub numele Class Media cu trasaturi clare: lucrul bine facut, creativitatea, responsabilitatea si flexibilitatea. Suntem activi si imaginativi.

CARE ESTE OCUPATIA NOASTRA ZILNICA?

Designul. Designul web, in principal, dar lucram orice include o campanie de imagine.

SERVICIILE NOASTRE

Oferim mai mult decat grafica publicitara. Ne place sa credem ca oferim creativitate la costuri mici.

FILOSOFIA

Imaginea clientilor este si imaginea noastra.

ARIA DE ACOPERIRE

Nu avem granite. Suntem capabili sa lucram pentru clienti din toate colturile tarii si ale lumii.

MULTUMIM CLIENTILOR NOSTRI:

Consiliul Judetean Neamt, Kober, Motan, Fyps, Agro Company, Langellotti, Sniezka, Rotercom, Irtex, Negura, Hogart, Confer Grup, Confort Glass, Decor Lux, Top Consulting, Cibco Wood, Katel, Star Met, Meteor Impex, Mobila Bontas, Aleho, Vestel Industry, Prodprosper, Artech, Euroforest, ADF Prod, Motel Balcost, Urban, Koss Line, Alcromal Service, Proftest, Racordex, Expert Reparatii, MC Design, Metaloterm, Technic Industrial, etc.

DE CE NOI?

Construim intoteauna pe o baza care concorda cu strategia organizatiei si cu mesajul clientului, dar aducem de fiecare data ceva inedit si proaspat.

A fi alaturi de clienti cu onestitate inseamna pentru noi sa facem ceea ce am promis si sa promitem ceea ce putem face. Mai inseamna sa gasim solutii eficiente, abordarea potrivita pentru fiecare client in parte si sprijinirea acestuia in a-si crea o identitate.