Viziteaza-ne pe Google+
Suntem:
Live Help

Class Media - Web Design Profesional Piatra Neamt
Class Media - Web Design Profesional Piatra Neamt
. .

NOD32 Antivirus System

Comanda licenta Nod32
Comanda licenta



AVANTAJE

Protectie in timp real impotriva virusilor, viermilor, troienilor, programelor spyware, adware, phishing, si hackerilor. Cea mai buna detectie, cea mai mare viteza si cel mai redus impact asupra sistemului.

NOD32 este lider de premii Virus Bulletin 100%, detinand cele mai multe trofee fata de oricare dintre competitori.

"Ca de obicei, NOD32 a atins un nivel inalt de detectie, adaugandu-si astfel un nou premiu VB 100% in colectie." scrie Matt Hamm (Virus Bulletin).

Download gratuit versiune de evaluare

Incearca gratuit timp de 30 de zile ESET NOD32 Antivirus:

ESET NOD32 Antivirus v4.0 Home Edition (32-bit)


ESET NOD32 4.0 Antivirus pentru Win XP/2000/Vista/7

Donwload: Romana Engleza

comanda licenta

ESET NOD32 Antivirus v4.0 Home Edition (64-bit)


ESET NOD32 4.0 Antivirus pentru Win XP/2000/Vista/7

Donwload: Romana Engleza

comanda licenta



Comparatie Produse Antivirus.

De ce NOD32?

Rezultatele testelor efectuate arata diferenta de detectie, dimensiune si viteza dintre NOD32 si concurentii acestuia. Aflati de ce NOD32 este cea mai Sigura, Rapida, Mica solutie.

Cea mai buna detectie a tuturor tipurilor de amenintari

Aproximativ 88% din amenintari sunt detectate prin euristica avansata a motorului de scanare ThreatSense. De exemplu, toate variantele virusilor MyDoom, Netsky, Bagle si Mytob au fost detectate euristic - inainte ca alti producatori antivirus sa adauge in baza de date semnatura pentru acestia.

Site-ul AV-Comparatives.org, in urma a doua teste separate efectuate in anul 2005 a declarat ca NOD32 ofera cea mai buna protectie proactiva impotriva atacurilor 'zero-day'. NOD32 a detectat 90% din noii virusi In-the-Wild in Mai si 62% din toate programele 'malware' testate in luna Noiembrie utilizand detectia euristica. (sursa: av-comparatives.org)

Detectia virusilor 'In-the-Wild' - Compania ESET este detinatoarea unui numar record de medalii VB100%, premii castigate de-a lungul ultimilor 7 ani. Aceste teste confirma abilitatea produselor de a detectat toate programele malware cunoscute. (sursa: www.virusbtn.com).

NOD32 a 'scapat' mai putini virusi 'In-the-Wild' decat oricare dintre produsele testate de VirusBulletin.

Performanta cea mai rapida

Rata de scanare de 19MB/sec pentru fisierele executabile aflate pe un server Windows 2003. Competitorul aflat pe locul al doilea a avut viteza pe jumatate.(Sursa: Virus Bulletin)

In testele efectuate pe RedHat Linux, NOD32 a scanat cu viteza de 14,000 kB/sec, aproape dublu fata de concurentul aflat pe locul 2. (Sursa: Virus Bulletin)

Impact asupra performantelor la scanarea La-Acces 6% (sursa: Cannon)

Cele mai putine resurse sacrificate

NOD32 este de departe una dintre cele mai mici aplicatii din industrie, in special ca ofera protectie impotriva unui numar atat de mare de amenintari. Installer-ul NOD32 v2.5 are doar 8.6 MB

Programul utilizeaza intre 15 si 22 MB de RAM. Impreuna cu metodele inteligente de gestionare a memoriei cache , ce reduc accesul la disc si paginarea memoriei, NOD32 aduce un plus de performanta. (Sursa: Scott Brown, Colby Sawyer Case Study, Noiembrie 2004)

citeste articolul original

apasa aici pentru a comanda licenta