Viziteaza-ne pe Google+
Suntem:
Live Help

Class Media - Web Design Profesional Piatra Neamt
Class Media - Web Design Profesional Piatra Neamt
. .

TUR VIRTUAL

Majoritatea siturilor de prezentare au imagini care surprind mici detalii ale locatiei, produselor si serviciilor. Prin modalitatea noastra de TUR VIRTUAL, va putem crea un spatiu in care vizitatorii sitului sa aiba o experienta interactiva, atragatoare si eficienta, generand astfel un raspuns pozitiv asupra produsului dumneavoastra.

La curent cu tehnologia moderna

Se estimeaza ca doar 0,5% din siturile de prezentare au implementat si tur virtual. Acum este sansa dumneavoastra de a va promova produsele si serviciile intr-un mod inovativ, inaintea concurentei. In 3 ani majoritatea siturilor de prezentare vor avea tur virtual.


Impact vizual maxim

Turul Virtual la 360 de grade vizualizat pe tot ecranul ofera utilizatorilor o experienta memorabila, ca si cand ar fi vizita cu adevarat acea locatie. Turul Virtual la 360 de grade pus pe CD poate fi daruit clientilor ca suvenir sau distribuit la targuri de turism impreuna cu alte materiale promotionale.


Cresteti traficul pe site-ul dumneavoastra si va promovati modern

Efectul de propagare a unui tur virtual atractiv este mare deoarece comunicarea pe retelele sociale ocupa un rol important in comportamentul consumatorului: cei care au vizionat turul vor povesti si altora despre locatie, cei care v-au fost clienti vor da link prietenilor cu locatia. Vizitatorii vor petrece mai mult timp pe site si in turul virtual deoarece sunt interesati sa exploreze locatia.
COMANDA ACUM!

Completati campurile de mai jos.

Nume:
Telefon:
Email:
Locatia unde doriti turul virtual:
Domeniul cererii dumneavoastra: Tur virtual 360
Panorame 360
Textul cererii/ofertei:

Pentru a putea fi mai aproape de dorintele dumneavoastra, avand o imagine cat mai clara a produsului pe care doriti sa-l achizitionati, va rugam sa completati acest formular cat mai detaliat. Va multumim!