Viziteaza-ne pe Google+
Suntem:
Live Help

Class Media - Web Design Profesional Piatra Neamt
Class Media - Web Design Profesional Piatra Neamt
. .

CE TREBUIE SA OFERE UN WEB DESIGN PROFESIONAL?

Un web design profesional creeaza o logica vizuala si cauta un echilibru optim intre senzatiile vizuale si informatii. Fara impactul vizual al formelor, culorilor si contrastelor, web design-ul devine neinteresant si mai putin atragator pentru vizitator.

Text mult fara contrast si relief vizual este mai greu de citit, in special pe monitoarele cu rezolutie mica. Dar fara adancimea si complexitatea textului, web design-urile bogate in elemente grafice risca dezamagirea vizitatorului oferind un echilibru vizual sarac. In cautarea unui echilibru ideal, principalele constrangeri ale unui web design sunt restrictiile impuse de standardele HTML si limitarile vitezei de accesare a site-ului care variaza de la utilizator la utilizator, in functie de tipul de conexiune la internet pe care il foloseste.

PORTOFOLIUL NOSTRU

Noi cautam claritate, ordine, si incredere in sursa de informatii, indiferent daca este sub forma unei pagini web sau pe hartie. Un web design profesional poate determina extrem de mult aceasta incredere. Organizarea spatiala a elementelor grafice si a textelor pe o pagina web are un puternic impact asupra vizitatorului, directionandu-i atentia asupra elementelor prioritare si crearea unei interactivitati eficiente si placute.