Viziteaza-ne pe Google+
Suntem:
Live Help

Class Media - Web Design Profesional Piatra Neamt
Class Media - Web Design Profesional Piatra Neamt
. .

WEB DESIGN

Pachet Standard

Site de dimensiuni mici, (4 pagini, 10-15 fotografii prelucrate si optimizate pentru internet) cu prezentarea obiectului de activitate si a datelor de contact. Tehnologie standard (HTML, CSS, JavaScript). Conceput in special pentru companiile mici si mijlocii, care doresc sa-si publice oferta pe internet. Acest pachet contine:

 • Rezervare domeniu.ro
 • Hosting (gazduire) (detalii pe class-hosting.com)
 • Design template
 • Implementare site
 • Mentenanta intretinere, service

Pachet Gold

Site ce poate contine prezentarea detaliata a firmei si a ofertei de produse/ servicii, pagina de contact, eventual formulare feedback, carte de oaspeti, rezervari. Tehnologie bazata pe limbaje client side (HTML, CSS, Java, JavaScripts) si server-side (PHP). Ideal pentru o afacere de dimensiuni medii.

Pachet Business

Site complex care pe langa prezentarea in detaliu a ofertei de produse / servicii poate interactiona cu o baza de date, extragandu-si continutul in mod dynamic. Tehnologie bazata pe limbaje client side (HTML, CSS, Java, JavaScripts) si server-side (PHP, SQL). Recomandata firmelor ce au nevoie ca pagina web sa foloseasca baze de date.

Pachet Platinum

 1. Manual de identitate firma - Prezentarea generală a brandului; Sigla ; Papetărie personalizată; Cărţi de vizită; Foi cu antet; Plicuri personalizate. Banner stradal; Caseta de presă; Design pliant publicitar (format A4 fata verso); Design flayer (format A5).
 2. Site de prezentare
 3. CD/DVD de prezentare

Rezervari domenii

 • Rezervare domeniu.ro (rezervarea se plateste o singura data iar clientul devine proprietarul domeniului)
 • Rezervare domeniu.com (rezervarea se plateste anual iar clientul devine proprietarul domeniului)
 • Rezervare domeniu.eu (rezervarea se plateste anual iar clientul devine proprietarul domeniului)

Administrare. Gazduire. Mentenanta. Intretinere

Administrare site, intretinere, mentenanta (pentru modificari ce nu depasesc 15-20% din dimensiunea informationala a site-ului si nu includ modificarile de structura. Gazduire pe server 300 Mb, trafic 7Gb, emailuri nelimitate, cpanel (panou de control) profesional (detalii pe class-hosting.com).